Seguim amb el taller de ràdio


Una altra de les activitats que funcionava de forma simultània amb la de la selecció de música per a ràdio Badalona, va ser la de editar un dels temes que en aquells moments havien estat tractant a través d'altres àrees.

Consells per a superar el trencament d'una amistat. 

En el mateix moment que anàven editant podiem escoltar la gravació d'una de les seves companyes.

A mida que avançàvem amb l'edició una de les noies allà present va deixar anar un conflicte personal de convivència amb la seva companya d'habitació de residència. Arrel d'aquest moment va sortir un treball d'escolta oberta i descoberta molt interessant per part de tots ells. Gràcies a l'acompanyament i la bona entesa de la monitora, que porta el grup de ràdio, es va donar lloc a la relfexió i l'acompanyament emocional necessari.

Va ser molt curiós veure com arrel d'una tasca que s'estava elaborant en aquell moment, es va donar pas a una realitat personal on tots van respectar i on la pròpia persona es va sentir còmode per transmetre allò que en aquell moment l'angoixava, va ser un moment on també jo vaig poder conèixer les situacions personals de cada un: qui vivia amb els pares, qui vivia a la residència, així com l'estructura de relacions que s'hi donava en els diferents contextos... 



  
Aquí veiem el teclat adaptat, des d'on treballen amb l'audacity.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Taller de ràdio

REFLEXIÓ

L'EMOCIONARI - La por