Taller d'actualitat


Un altre dels tallers que vaig poder gaudir va ser el d'actualitat, en aquell espai s'aprofita per parlar de les notícies d'actualitat i posar-se al dia.
Aquest taller és dirigit per una monitora que en aquest cas és psicòloga també.

El tema que es va tractar va ser el del TDAH, algun d'ells sabia que era i ho va poder explicar, un altre va utilitzar el recurs de la tablet com a transmissor de les paraules que ell volia donar a conèixer, vam poder visualitzar un vídeo sobre la maduració tardana del cervell i, fins i tot, parlar dels estigmes.

Donat aquest punt vaig poder conèixer un altre recurs de comunicació per part d'una de les noies, L'Amal em va ensenyar el seu plafó de comunicació, i mitjançant el plafó i el que la monitora anava deduïnt del que ella li mostrava es va donar a conèixer quina era la seva opinió envers el tema d'actualitat que estavem tractant, va aprofitar per fer una comparativa del que els pacients de TDAH patien amb un dels companys d'ASPACE.

Vull mostrar el recurs de l'Amal i explicar que mitjançant la boca i els ulls es comunica amb aquest plafó que mostraré a continuació, necessita de l'acompanyament d'algú altre per donar per bo o dolent si el que vol comunicar s'està entenent:


 En aquest apartat tenim les fotos de tots els companys de l'Amal que conformen ASPACE.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Taller de ràdio

REFLEXIÓ

L'EMOCIONARI - La por