TALLER D'AUTONOMIA






En aquest taller vam treballar el reconeixement de monedes. La pregunta que va utilitzar la psicòloga com a fil conductor va ser: - Com les reconeixeu?

- Les més grans les que tenen més valor.
- I si tens problemes visuals?
- A través del tacte gràcies als seus cantons. 

 





Es van posar en comú altres casos de persones que ells coneixien i que feien servir diferents estratègies segons les necessitats, arribaven a la conclusió ells sols que probablement aquestes persones tenien el sentit del tacte més treballat que altres, segons si tenia a veure amb la diminució visual... Es parla també de les màquines que reconeixen bitllets, i veiem el seguit d'eines que poden servir d'ajuda.

Es planteja el primer problema...com reunirem 67,50? Quines tècniques es plantegen per tenir-ho més fàcil a l'hora d'anar a comprar? D'aquí van derivar diferents estratègies:

- Ordenar els bitllets.
- Portar els diners justos.
- Demanar ajuda a la caixera. 








Va ser realment interessant veure les resistències que tots hi posaven al principi i com poc a poc anaven demanant practicar amb més quantitats, mica en mica es van anar engrescant i més tard es va acordar dur a terme l'activitat a la vida real per fer-ho tot més vivencial.

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Taller de ràdio

REFLEXIÓ

L'EMOCIONARI - La por