El meu aprenentatge al llarg de l'assignatura.



Entrevistador: Aprofitant la fi d’aquesta assignatura i com a cloenda, s’ajusta  al que t’esperaves?
Alumna: Realment no esperava que aquesta assignatura requrís de bon principi la implicació que he anat veient amb el pas del semestre, sabia que treballaríem però no fins a quin punt podríem dur-ho a terme fins al nostre terreny laboral ni com ho relacionaríem.

Entrevistador: Des de l’activitat d’avaluació inicial fins ara hi ha hagut canvi?
Alumna: Sí, es clar. Tot ha anat evolucionant. La primera activitat ara queda com aquella petita base que en la majoria de casos resultava incomplerta i que ara per ara, a mida que hem anat consolidant coneixements ha fet una evolució no només la idea inicial sinó lús que li he pogut anar donant als diferents recursos que se’ns ha fet arribar, així com la destresa o habilitats que he anat adquirint davant de progrmaes que resulten realment útils i que desconeixia per complet.

Entrevistador: Quins coneixements adquirits al llarg de l’assignatura destacaries?
Alumna: Per mi el mes profitós i del que més m’ha fet gaudir, ha estat aquest últim. Suposo que el fet de poder-lo dur fins a la meva realitat diària, dins l’aula veient i comprovant els seus resultats ha fet que tot el treball prengués un sentit. M’ha donat coneixement en quant a les noves eines que he anat fent servir, a conèxier quin era el desenvolupmaent d’un projecte, però sobretot a valorar el pes competències digitals dins el món educatiu, que no és tasca fàcil, sobretot quan un mateix equip de cicle no va a la una.

Entrevistador: Com valoraries el nivell de coneixements adquirit dins l’assignatura?

Alumna: Valoro com a enriquidor el nivell de coneixements adquirits, tant pel canvi conceptual fet al llarg de l’assignatura, com per el seguit de programes que he anat descobrint i fent servir , sobretot arrel d’aquest últim treball, però valoro per sobre de tot la guia, les orientacions i pautes que m’han ajudat a seguir amb constància tot allò que requeria l’assgnatura.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Taller de ràdio

REFLEXIÓ

L'EMOCIONARI - La por