REFLEXIÓ




Aquesta reflexió envers l'activitat treballada, per mitjà de l'enllaç, va ser molt últil per veure les interpretacions que cada un feia del visionat i de quina manera ho relacionaven amb conflictes interns d'ells mateixos...


Es van donar a conèixer molts aspectes que preocupaven als nois: les pors a la mort, a perdre els pares, l'amor, la frustració davant dels impediments del dia dia...

Va ser molt curiós i vaig poder entendre com la dependència als pares, el vincle, i referent que marquen en ells, condiciona gran part de la seva vida; aquest és un dels aspectes que els psicòlegs més havien de treballar de cara a les famílies.

Les famílies acostumen a fer aquest col.lectiu més dependent i limitat que els mateixos afectats, evidentement sempre per un instint de protecció, i això es converteix en una lliuta dins d'aquest triangle que conforma ASPACE, els nois, i les seves famílies.

Comentarios

  1. El treball de les emocions és bàsic a totes les edats.
    Et deixo un enllaç a on hi ha exemples d'activitats per a treballar les emocions. Potser alguna et pot resultar interessant.
    http://www.xtec.cat/~mmontene/web/0EMindex.htm

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Taller de ràdio

L'EMOCIONARI - La por