Com hem pogut veure a l'entrada anterior, el centre disposa de diferents tallers, l’objectiu d’aquest centre és una integració social cap a l’entorn més proper mitjançant la pràctica de les activitats de la vida diària a través d’un programa d’ajust personal i social, així com un apropament al món pre - laboral, fent formació en cinc àrees de treball: Eco- aula, taller de ràdio, taller d’informàtica i gestions, taller de vídeo i Taller de cuina. Més una altra àrea que és considerada especial i per la que tots han de passar en algun moment o altre, és flexible en combinar-la però obligatoria en tots els horaris dels nois, aquest és l'especialitat del taller d'autonomia, on la figura del psicopedagog és veu més clara...
L’objectiu d'aquesta assignatura està en intentar aconseguir la màxima independència i autonomia personal, disposa d'un espai concret i acostuma a ser on surt amb més freqüència el treball de les emocions, ja sigui de manera espontània com conduit pels psicòlegs que ho conformen.

Es treballa la persona en la seva globalitat, però alhora partint de les seves capacitats i dificultats individuals. L’autonomia esdevé una part important del programa d’ASPACE; tot el que impliqui poder realitzar petites fites en el seu camí per una vida el més normalitzada possible, és per ASPACE un objectiu a aconseguir. 

La integració del noi/a en la societat i el món que l’envolta és una de les finalitats del programa. 
 



 Aquí m'agradaria deixar-vos amb un enllaç que vam fer servir en una de les sessions per dur a terme el treball de les emocions i sentiments, pot ser un recurs útil per a molts àmbits:




Comentarios

Entradas populares de este blog

Taller de ràdio

REFLEXIÓ

L'EMOCIONARI - La por