Funcionalitat de la PDI envers el projecte.


Entrevistador: M’agradaria demanar-te que compartissis una història sobre l’ús de la tecnologia a la classe en alguna sessions que has fet durant el projecte.
Professor: En la última sessió del projecte vaig utilitzar un vídeo amb un seguit d’entrevistes que van fer-se els uns als altres responent al seguit de qüestions que ells plantejaven amb el projecte, vaig utilitzar la PDI de l’escola per reproduir i que ells poguessin visualitzar allò que jo mateixa havia filmat. Va ser enriquidor veure la utilitat que li van donar a la sessió, ja que a part d’autoavaluar-se van participar aportant més informació,  intercanviar i valorant també les explicacions dels altres, com les pròpies.

Entrevistador: consideres que et va donar el resultat que esperaves?
Professor: Correcte, així com la consolidació de coneixements.

Entrevistador: Quants anys fa que ensenyes?
Professor: 4, aquest és el meu tercer any en aquest curs.
Entrevistador: I el teu nivell de domini de les tecnologies. Diries que és molt alt...?
Professor: Força alt probablement.
Entrevistador: Havies utilitzat mai una PDI? al llarg de la teva formació durant la universitat per exemple? Et van formar a l’escola?
Professor: No, durant la universitat mai. Tampoc he rebut formació a l’escola, sóc bastant autodidàcta i m’agraden les tecnologies.
Entrevistador: Creus que se li treu tot el rendiment possible? Consideres que tot l’equip té el mateix domini que tu?
Professor: Crec que no se li treu tot el rendiment que mereix. Segurament una formació hagués ajudat a adquirir unes competències per a tot l’equip.
Entrevistador: Estem en un poble? Com definiria el nivell sòcio – econòmic dels estudiants del centre?
Professor: Si. Una barreja de classe mitja i acomodada.
Entrevistador: I els recursos tecnològics es troben a la majoria d’aules, a tota l’escola, als laboratoris o aules d’informàtica, a la biblioteca?
Professor: Les Pdi a primària i ESO estan a totes les aules, a l’etapa d’infantil en diisposem de dues, una fixe a l’aula dinàmica, i l’altra és transportable, així que la podem portar i treure de la classe sempre que volem disposar d’ella. 
Entrevistador: Teniu connexió a Internet amb una connexió d’alta velocitat?
Professor: La connexió és un tema que ara per ara no funciona prou bé, s’està mirant d’ampliar però de moment fins el curs vinent res.

Aquí publiquem l'enllaç de la filmació que ha servit d'autoavaluació dels alumnes envers aquest projecte:

https://www.youtube.com/watch?v=30zkdwAm5-w&feature=youtu.be



Comentarios

Entradas populares de este blog

Taller de ràdio

REFLEXIÓ

L'EMOCIONARI - La por